Skip to content
Artwork for Answer: Ode to Joy ATEEZ, LA POEM

Answer: Ode to Joy

ATEEZ, LA POEM

21 sources

21 cited facts

What connects this song

Credits it shares with other songs, each from a cited source. Tap a number or a name.

Open in graph

Worth knowing

Counted from cited credits on fono.

Credits

All 19 credits
Engineered by
양영은 and 정은경
Mixed by
정은경
Recorded at
In Grid Studio
Released on
KQ Entertainment

Other songs that share a producer, writer, studio or label with this one.

Versions, samples and covers

Elsewhere

Sources (21)

Every fact on this page comes from one of these sources.

  1. 1MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by ATEEZ

    Answer: Ode to Joy was performed by ATEEZ

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  2. 2MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by BUDDY

    Answer: Ode to Joy was performed by BUDDY

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  3. 3MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by EDEN

    Answer: Ode to Joy was performed by EDEN

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  4. 4MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by LA POEM

    Answer: Ode to Joy was performed by LA POEM

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  5. 5MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by LEEZ

    Answer: Ode to Joy was performed by LEEZ

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  6. 6MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by ON the string

    Answer: Ode to Joy was performed by ON the string

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  7. 7MusicBrainz Answer: Ode to Joy was performed by Ollounder

    Answer: Ode to Joy was performed by Ollounder

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  8. 8MusicBrainz Answer: Ode to Joy samples Symphony no. 9 in D minor, op. 125 “Choral”: IV. Finale. Presto – Allegro assai

    Answer: Ode to Joy samples Symphony no. 9 in D minor, op. 125 “Choral”: IV. Finale. Presto – Allegro assai

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  9. 9MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by BUDDY

    Answer: Ode to Joy was written by BUDDY

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  10. 10MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by EDEN

    Answer: Ode to Joy was written by EDEN

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  11. 11MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by LEEZ

    Answer: Ode to Joy was written by LEEZ

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  12. 12MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by Ollounder

    Answer: Ode to Joy was written by Ollounder

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  13. 13MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by 김홍중

    Answer: Ode to Joy was written by 김홍중

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  14. 14MusicBrainz Answer: Ode to Joy was written by 송민기

    Answer: Ode to Joy was written by 송민기

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  15. 15MusicBrainz Answer: Ode to Joy is part of the release ZERO : FEVER Epilogue

    Answer: Ode to Joy is part of the release ZERO : FEVER Epilogue

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  16. 16MusicBrainz Answer: Ode to Joy was recorded at In Grid Studio

    Answer: Ode to Joy was recorded at In Grid Studio

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  17. 17MusicBrainz KQ Entertainment is the label of the song Answer: Ode to Joy

    KQ Entertainment is the label of the song Answer: Ode to Joy

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  18. 18MusicBrainz Answer: Ode to Joy was engineered by 양영은

    Answer: Ode to Joy was engineered by 양영은

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  19. 19MusicBrainz Answer: Ode to Joy was engineered by 정은경

    Answer: Ode to Joy was engineered by 정은경

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  20. 20MusicBrainz Answer: Ode to Joy was mixed by 정은경

    Answer: Ode to Joy was mixed by 정은경

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026

  21. 21MusicBrainz Answer: Ode to Joy was released on 2021-12-10

    Answer: Ode to Joy was released on 2021-12-10

    MusicBrainz

    MusicBrainz core data (CC0)Retrieved Sep 30, 2026